Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den pianospelande katten (3)

Underskatta inte enkelhet

och förväxla det inte

med dumhet

Nalle puh

kan vara lite enkelspårig

men dum




Allt har ett syfte

och mening

Hur går det med katten föresten?


Nja han klöser sönder pianostolen

och vägrar sitta still

Följ vågen

Va

vad fan menar du?

ska du nu komma dragande

med din jävla Gud?


Acceptera sakernas tillstånd

simma nedströms


Och vad fan har det med katten att göra?


Jag menar: ge upp

Möjligtvis

kan han vara still på pallen

när han sover

inte mer


Hm

vi får se

ja



Förväxla inte ödmjukhet

med dumhet

tvärtom

hur många

underskattar inte

kvinnors mjuka sätt

att nästan omärkligt

få sin vilja igenom


Lycka till med katten

måste kila

Salam






Fri vers av Ali D VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-15 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP