Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

atom

 

 

hoppet; det sista som överger -
eller räcker längtan längre?

jag tror så
för vem kan veta -

min längtan splittrar mig
i ettusen år, i en evighet

en atom kan man dela
i oändlighet

detsamma gäller mig

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-15 21:57



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Tycker om- skön enkelhet i dina ord om att klyva sig
2012-05-16

  LenaJohansson VIP
bra
2012-05-16

  Nanna X
alltså det är nåt homeopatiskt. om man delar dig så blir du stark i din utspäddhet. sånt är bara oemotståndligt.
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP