Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första meningen utav sundhet raderad. Jag utmanar Dig att lista ut för dig själv hur den lät.


Låtsasdöd



att slita för hårt i det man gillar
att förvandla fula plagg till vackra remsor
att försona gamla misstag
så att de kan göras om och om igen
panta mera

Att köpa extra bläck till sin skrivbordspenna
till att alstra extra långa brev
att ägna sig åt att skriva
tills solen och sorgen i samklang går ned
och man börjar höra morfar Theodor
i två garderober samtidigt;


det blir successivt svårare att resa sig
då stup tycks gå uppför;
ty syvende och sist
faller man för räkning
med själen full av törst och rynkor
och vaknar kommande eftermiddag
i två garderober samtidigt;


panta mera




Fri vers av filharmoniker
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-16 00:24



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket tänkvärd och bra.
2013-11-11

  Celticgirl VIP
jag gillar verkligen dina texter!
lite svarta men ändå, iaf denna, humoristiska..
2012-07-01

  Siggesdotter
Kunde då inte låta bli att skratta lite när jag läste dina rader men jag skymtar absolut den allvarliga undertonen. Bra där!
2012-06-21

    svarta ängeln
Bra som fan är allt jag kan säga..
2012-05-18

    tehdog
awesome!

jag tror den lät något så här eftersom den nog vibrerar lätt: lilla lilla ego sitt still sitt still

haha nä jag vet inte. den lät nog som den lät
2012-05-16

    tehdog
awesome!

jag tror den lät något så häre eftersom den nog vibrerar lätt: lilla lilla ego sitt still sitt still

haha nä jag vet inte. den lät nog som den lät
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

filharmoniker
filharmoniker