Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vinden vännen




jag kunde sitta i dagar och undra
men jag beslöt mig för att sluta med det

du hade dina skäl och jag vet inte om dessa


lika lite som din frustration över min obändighet
jag böjer mig endast för vinden se

för den har ingen avsikt bakom


sin förmåga att rufsa om mitt hår
röra upp gamla löv

städa dammet från gatorna












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-16 08:21



Bookmark and Share


  Baystream
som ur en poetisk dagbok :)
2012-05-16

    ej medlem längre
Självständig styrka. Gillas!
2012-05-16

    ej medlem längre
Vilken härlig frigörande styrka!
2012-05-16

  Linda CH VIP
Befriande harmonisk!
2012-05-16

  surface to air
Jättefin!
2012-05-16

  Lars Hedlin
Fint
2012-05-16

    ej medlem längre
vind i klädnad
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP