Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balsampoppel



Någonstans -

balsampoppel




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-16 11:23



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Enkel dikt och jag känner doften.
2012-05-17

    ej medlem längre
en tankeväckande konstruktion!
någonstans finns det uteblivna ...
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP