Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om min lilla ask.


Min ask

Jag hade en ask,
den var inte stor,
den var ej liten,
men i andras ögon,
var den rätt sliten.
Kanske var det,
allt för många,
som ville se,
vad som fanns,
där i.
Vissa trodde det var,
ett godisskafferi,
Andra hade trott,
att det var pengar,
jag snott.
Alla trodde olika saker,
men från andra orsaker,
fanns det ingenting där i,
det var bara du som tänkte,
med din knasiga fantasi.




Fri vers (Fri form) av Ella Sehlstedt
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-16 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ella Sehlstedt
Ella Sehlstedt