Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sakna


ATT SAKNA

Att göra något du inte vill,
Tro på änglar, när världen står still,
Trösta en vän man har,

Slår stort, när stjärnan lyser klar,
Att sakna är inget litet,
Krama kan vara slitet, men,
När du dör, för den du saknar,
Antar du, att det är nu, du vaknar.


Av: Ella Sehlstedt - 13 år.




Fri vers av Ella Sehlstedt
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-19 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ella Sehlstedt
Ella Sehlstedt