Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi tar ett nytt kliv

Vishet kommer inte alltid vinnas,

dumheten kommer alltid finnas,

för när alla vi är borta,

var det faktiskt ingen mening för oss att sporta,

inte tävla, inte vinna,

diplomen kommer brinna,

inte nu, inte så,

västar hatt och stövlar på,

Vi är som vi är, vinnarskallar av oss alla,

nej, mer kommer vi inte palla,

Jorden dör ut,

Snart är det slut,

Ropa, skrika, det kommer alla göra,

Bilar kommer sluta köra,

men ändå levde vi ett lyckligt liv,

Till planeten bredvid, tar vi ett nytt kliv.




Fri vers (Fri form) av Ella Sehlstedt
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-22 11:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fint ...
2012-09-19

    suspicious_minds
Fin, och bra rimmat!
2012-08-21

  AgnesP
Väldigt fin. Fin rytm och ett fint uttryck.
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ella Sehlstedt
Ella Sehlstedt