Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love

Du är mitt ljus.
Jag kan inte se, utan dig.

Du är mitt hjärta.
Jag kan inte leva, utan dig.

Du är någon annan.
Jag kan inte leva mitt liv ensam.

Du vill inte ha mig.
Men det betyder inte,
att jag har slutat älska dig.




Fri vers av Ella Sehlstedt
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-19 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ella Sehlstedt
Ella Sehlstedt