Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill dig inget illa

Jag vill dig inget illa,

Jag står ju bara still.

Det är ju bara du som vet,

Vad det är du vill.

För jag har ej gjort nåt fel,

Det vet du redan nu.

Är det bara jag som ser,

Att det faktiskt var du.






Fri vers (Fri form) av Ella Sehlstedt
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-21 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ella Sehlstedt
Ella Sehlstedt