Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 minuter utan ont

Att slippa smärtan i 5 minuter
Är allt jag ber

Att slippa det outhärdliga onda som strömmar ur osynliga sår
Är allt jag önskar

Att för en stund samla kraft och njuta av nuet
Är allt jag vill kunna göra

Det drar och värker, det sliter och gör sig påmint.
Det som inte går att tvätta bort, utan som alltid finns där
Jag vill verkligen inte och samtidigt vet jag att jag måste
Släpp ut mig, frigör mig, låt mig andas, låt mig andas fritt
En tyngd på mitt bröst stoppar min andning och pressar tillbaka luft som vill ut.
Mina ögon svämmar över av känslan att inte räcka till
Jag orkar inte mer

5 minuter utan smärta är allt jag vill ha.
5 minuter där jag kan andas fritt och inte tänka alls




Fri vers av livspoesi
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-16 14:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte roligt alls. Känner ditt lidande. Hoppas på bättre tider.
2012-05-16

    Doll
Stark text som ger mig en tankeställare, Tack.
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

livspoesi