Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att ha svaret inom sig utan att veta utan att tänka på att svaret finns


du vet det redan

inom dig vet du redan
det du söker

du vet att du kan
fånga livet
låta livet komma dig nära

du vet det redan - att du kan
att du är bra
att du vill förändra
att du vill komma vidare
du är bra
precis som du är




Fri vers (Prosapoesi) av wiria77
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-16 15:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och vackert skaldat
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77