Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nätdejting

jag tittade in i dina ögon i flera månader

hur kan en människa vara så glad...

du var som medicin...

sen blev du som drog..

glad och sprallig..

ögonen fulla av blixtrar

glädjeblixtrar...

glädjedroger...

roger




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-16 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nåja
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP