Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TURNER



på lidelsernas strand
anar vi inte den kemiska formeln
utan svarar endast på glada tillrop
från det expressionistiska havet

om du säger att havet saknar vatten
kommer jag då att tro dig?




Fri vers (Fri form) av Johan Ågren
Läst 215 gånger
Publicerad 2012-05-16 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Ågren
Johan Ågren