Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEWTONS FÖRSTA LAG



jag glömde att genom mig flöt en flod
som många inom mig drunknat i

i bakvattnet i mina ögon
fastnade kroppar vars namn jag redan kände

det var du som såg främlingar
mellan mina revben

nu har jag svårt att avgöra smaker
i kriget utbreder sig fattigdomen

fredsmäklarna strömmar till i min glaskropp







Fri vers (Fri form) av Johan Ågren
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-16 23:15



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Gillar dina första rader speciellt.

"jag glömde att genom mig flöt en flod
som många inom mig drunknat i"

Jag undrar om jag känner igen mig i det på något sätt.

Intressant kroppslig dikt.
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Ågren
Johan Ågren