Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN BLÅ FÅGEL



i denna upplysta dag

saknade Golgata alla drömska linjer

och jorden var precis så hårt packad

som de kunde förvänta sig

och vinden

fick bara gräset att vaja


de hade glömt att väcka Maurice







Fri vers (Fri form) av Johan Ågren
Läst 206 gånger
Publicerad 2012-05-23 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Ågren
Johan Ågren