Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*



Så du kallar dessa gator för floder?


för dem som kräver solen

på toner

har dina beskärda horn

gett dig en löjlig uppsyn


tiggeriet trampar svart mark

mellan järnportarna




Fri vers av Johan Ågren
Läst 206 gånger
Publicerad 2012-06-12 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Ågren
Johan Ågren