Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TERRA INCOGNITA



det svartmålade spjutet

på fältet

markerar inte platsen

där du i drömmen lade dig att sova


du måste bryta upp, och ge dig av


gravitationen är inte din vägvisare

dräneringsbrunnens galler

släpper inte igenom

ditt undermedvetnas ljus


du måste bryta upp, och ge dig av




Fri vers av Johan Ågren
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-12 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Ågren
Johan Ågren