Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skulle du lyssna då


samla ihop dina drömmar och flyg iväg, nu




vi skjuter oss isär
förstår du när dina hål tar sönder min hud
varje gång det blir av
förstår du det då
förstör jag det då




samla ihop våra bitar och ta sats, nu




tappar ett finger för varje gång
de smiter emellan
varje gång du ler svagt
förstör jag det så
förlåter du det då




samla dig, du, samla dig så går vi, nu



//



jag dör fortfarande en dag men det är inte det enda vi har gemensamt Tills dess, håll mig i din hand och låt oss aldrig förlåta dem som aldrig kom tillbaka med våra förlorade tankar och håliga lovord Låt oss inte förlåta de största de minsta eller mista våra vägars enda mål Håll i min jävla vilja och styr rätt ut i stormen För vi dör fortfarande en dag ja vi dör när vi blir gamla Och vacker, min vacker du är här nu och vi förlåter dem inte men vi förlåter varandra redan innan våra brott är begångna



//




samla ihop dina drömmar och stå rakt, vi vinner nu
snart sedan




Fri vers av papperstrana
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-17 00:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en mycket bra dikt med mycket i sägande
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

papperstrana
papperstrana