Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anständighet i flammorna

i mörkret samlas alla krafter
kärnan exponeras
lager för lager
dom har brutit sig fria från frågor
flytt undan sorlet
alla fotografier är stulna
minnena är borta
och kärleken blev tung av gråt
natten befriar sin hustru
som ser tålmodigt på eländet




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 151 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-17 06:30



Bookmark and Share


  mickech
Bra!!
2012-05-17

  LenaJohansson VIP
ja bra
2012-05-17

    ej medlem längre
Härlig prosa!!
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling