Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldsökarens visa

en ledig stund
helt ensam
i lugn och ro
du vilar inte
du ökar istället tempot
för att kopplet är av
du är fri från allt idag
från allt du tillhör
berusningen ger dig ingenting
du ger den ingenting
den har andra trotjänare
andra martyrer
du skulle smida
men järnbristen blir din ursäkt
du ska vaska guld i sjön
men kapitalet behöver inte veta
att du efter deras extravaganser ska leta




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 149 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-17 08:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
2012-05-18

  miramin
otroligt fin^^
2012-05-17

    ej medlem längre
Nej, vi letar inte där!
2012-05-17

  LenaJohansson VIP
mycket bra
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling