Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen tillbaka


Bland kvistar och löv

i kallhyggets offer,

letar vi

efter det som blev kvar,

under granars gråa barr,

vid grundtankens källa

kunde vi återuppstått

Där meningarna var stilla,

där känslorna var varma

längtade vi

men,

vi fann aldrig vägen

tillbaka.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-17 13:25



Bookmark and Share


  aol
Gillas både känsla och djup
2014-10-01

    ej medlem längre
Sök den smala vägen....
2012-05-18

  Maiah VIP
Stark och vacker....
2012-05-17

    ej medlem längre
Detta var starkt med ord som bygger skön stämning.
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP