Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga saker rår man inte på - hur mycket optimist och positiv man än är som person




jag tror jag lyckats släcka frustration
cravings

allways on my mind - the unconsious part


när jag längtar, så kopplar inte logiken
det är bara automatiken

som trycker och pockar


jag väljer att gå in i dimman - som en dröm i verklighet

för att stävja, stävja, stävja


du min vän, vet om ångest - som är ett ord i inflation
det är förbrukat, har förlorat sin mening

men om jag säger vad jag menar
och du slår upp vartenda ord, i en ordbok

kan du kanske veta - om inte annat förstå


jag vilar i min värld - ni är där ute någonstans

mitt hjärta som jag har kontakt med
talar alltid så högt om dig

min hjärna - som jag försätter i ett dimmigt tillstånd
talar mycket om fantasier

om kärlek


men jag lever - frodas
växer

ändå











Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-05-17 20:09



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Du kan då verkligen fånga upp orden och få läsaren med dig.
Gillar detta/ kram
2012-05-20

  Suzy med punkterna
Mycket väl skriftat....snyggt!!!
2012-05-18

  aol
bra skriftat vännen,
2012-05-17

    ej medlem längre
bravo!
2012-05-17

  LenaJohansson VIP
alltså - no offence ni andra....ville bara klargöra för en person som tolkade positiv o optimist som något moodernt fenomen och inte som något människor bara är liksom.....geniunt personlighetsdrag menar jag - ej nutidshets
2012-05-17

  LenaJohansson VIP
alltså har ingen jävla påklistrad artificiell optimism eller positivet ( =trendriktig i tiden) -
är bara klok o har lärt mig under åren att ej vara så jävla fördömmande

bara det jag är en komplex personlighet - måste dämpa dom värst topparna o dalarna annars blir jag tokig på riktigt...om jag inte redan är det...

trots allt skit går livet framåt och utvecklas...det var budskapet

var det slutar vet jag ej - men är en riktig fighter så det kan bli bättre än jag någonsin kunnat drömma om..vet ej, vet ej, vet ej

vet ej - är ett mycket klokt ordval - specielt då det finns möjlighetr man ej känner till

tycker jag...;)

tack igen för fina ord från er...
2012-05-17

  Larz Gustafsson VIP
Optimism är töntigt.
2012-05-17

    ej medlem längre
Du handskas med orden och serverar oss känslor som berör!
2012-05-17

    fridens liljor
Bra skrivet!
2012-05-17

    ej medlem längre
Härlig styrka i dina ord!
2012-05-17

    ej medlem längre
Så skönt!
2012-05-17

    ej medlem längre
Mycket bra...
2012-05-17

  mickech
Bra text princessan!!
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP