Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nio liv

skruva dig lilla katt
i korgen som flyter
mot mörkret denna natt
tålamodet för faran tryter
sväva med dina nio liv
och möt dina ungar
ta fram dina klor och riv
fiendens ögon när korgen den gungar
i pölen som togs fram
för att reflektera ljus till botten
där du fick dina gula ögons glöd i en damm
skruva dig lilla katt




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-17 23:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2012-05-18

  LenaJohansson VIP
bra
2012-05-18

    ej medlem längre
Vacker!
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling