Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komplicera



Låt mig bli din vind

som svalkar dig en solig dag

jag lovar

jag är silkeslen

 

Låt mig släcka din törst

och fukta dina läppar

jag lovar

jag smakar kärleksvatten


Låt mig bli det täcke av ömhet

som försiktigt sveper in din kropp

jag lovar

du somnar mjukt i natt

 

Låt mig bli din näktergal

som väcker dig om morgonen

jag lovar

min sång blir ditt första leende

 

Låt mig...

 

"Ssssssh"

(ditt finger över min mun)

 

"Älska dig?"

 

Du ser mig i ögonen

kysser mig och ler

 

Jag rodnar och du förstår

att det var de orden jag sökte...

 

(e-04

 




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-17 23:15



Bookmark and Share


  Veronika Forsberg
åh gud vad romantiskt! :P herregud! vem är hon?!
2012-06-07

  Blåbäret
så komplicerar man, absolut...
men likafullt mjukljuvt och fullt av längtanslycka
2012-05-19

  mare VIP
Mycket vacker !
2012-05-19

  karenina VIP
mjukvarmt och väldigt fint
2012-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Vad fint du skriver. Finns nog många som vill....
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson