Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uttryck i tiden eller tidens tryck



Vid en tidpunkt bestämde jag mig
för att bli rund och trind
och uttrycka känslor i lera

Något diffust kvinnoideal

Eller någon ålderskris

kris

kvinnolist

någon list i livets ram som lossnat


Nu tror jag att jag
skall bli smal och smärt
och uttrycka känslor i textil

Något diffust ideal

Eller behov

växande textilsamlingar

tänkande med gloria

besparingstänkande med återvinningsgloria





Fri vers av Anita Hanssen
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-18 11:19



Bookmark and Share


  Nanna X
helt underbar! var tid har sitt ut-tryck...
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen