Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blås på mig


Hjälp mig

Jag vet inte hur länge mina vingar håller
men jag kan flyga nu och det vill jag
Flyga högt och känna vinden visa vägen

och om jag faller ska jag ha ansiktet uppåt

Stjärnorna är mina drömmars segel
och jag fortsätter, för det gör vi

För om du faller ska jag ha ansiktet uppåt




Fri vers av Erik Bergqvist
Läst 196 gånger
Publicerad 2012-05-18 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Bergqvist