Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maran

Med månskäran i handen ler hon i ljuset den kastar i natten

Bara fötter och yvigt hår. Ett ansikte att ej förglömma

Grinet är stulet i ett ögonblick från Döden

Hon smeker dig över kinden och nynnar sakta

Bakom djupa skuggor är dagen dold

Du skriker i tysthet när skäran öppnar din hals

Med händerna röda av ditt liv. Färgar hon horisonten i flammor

Trådlöst styr hon ditt inre. Lämnar ett eko av hysteri när dagen åter är här





Fri vers av Nina Nightwish
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-18 15:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Magiskt
2012-05-22

  miramin
Är förhäxad, saknar ord...
2012-05-18

  Maiah VIP
Trolsk känsla i texten..bra diktat
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish