Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I love the thought of not




ja
som ett led-
ord

stämmer
ringer

klangen


under tiden våldtar du mig verbalt
jag ser på

flickan som ej förstår



nej
som en besvärjelse

en avyttring

en runa, i en grotta
för länge sedan



i min fantasi ser jag
hur flickan går sin väg med mod

i sin blick


i handen
en pistol

att skjuta skallen av


gärningsmannen



slut














Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-19 07:54



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Oj... läser och kastas omkull av sista raderna. Gallant och dramatiskt!
2012-05-19

    ej medlem längre
min vän, härligt spännande!! hu..
2012-05-19

    ej medlem längre
Drama......härlig!
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP