Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då ska jag läsa dina kärleksord om och om igen




du viskade kärleksord
brev

små lappar varje dag


har sparat dem till eftervärlden
de skall alltid finnas kvar

de har
en speciell betydelse


i lådan


luften i kuben från keramiken
bevarar jag

för att andas
2009

kärlekens år




en dag
när luften tar slut

andningen upphör, han sa

"det var bara som att jag inte andades lika mycket längre.
ingen smärta där"

i gränslandet

mellan

liv och död




kommer vi då minnas
behöver jag lapparna med kärlek från dig

för att dö

bättre


jag fantiserar att det är så

behåller dem då
i en låda

blank svart


med tusen rosor och blå liljor
jag önskade mig blå

för att de är svåra att få tag på

något speciellt
på min sidenbädd

en dag


i ugnen

minneslunden
sprids











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-19 09:09



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Berörande och vackert
2012-05-19

  Rise Little One
vackert vemod
2012-05-19

  Nina Nightwish
Känslor som talar till det inre. Tankar i en kedja av ord. Fint
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP