Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkärlek

Fjäril.. Landad i maggropen

Kittlande strå.Smultronkyssar

Målad i guld av Sol

Älskad på vaggande äng




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-19 10:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Smak av DET!
2012-05-22

  M M Mannheim VIP
Vacker dikt om kärlek, kittlande som dina rader.
2012-05-20

    Max Poisé
Mer sommar än så blir det inte!
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish