Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inihelvetestabil





det stannar där
mitt bland vandrande moln

sorl
marknadsplatsen

alla människor man trodde dog
ljuder



ropar, från graven

"kom, kom du vackra mö
kom mitt barn

se, vad jag har till dig"



en spegel i guld
ger mig ett annat ansikte

ger mig ut för att få luft
i majs fältornamenteringar

ringar, på vattnet



den gamla kvinnan
betraktade mitt skådespel

det var så vackert, sa hon

vände sitt ansikte bort
i smyg



till slut stannade allt av
det var vid tio p.m

karusellerna stängdes av
plockades isär

kördes iväg



jag fann mig på en gunga
men alldeles stilla

den hade stannat

jag

föll



isär

i sanden













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-19 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den fragila människan
sägasomdetär-
men menaannatsyndrom

sensibla känselspröt
i skaldoms penna
2012-05-20

    ej medlem längre
Fascineras av ditt sätt att föra fram en text...den landar mitt i mellangärdet när jag läser...starkt...och underbart!!
2012-05-19

    Birgersdotter VIP
Berörande med flera bottnar
2012-05-19

    ej medlem längre
I detta ligger inte bara dubbla bottnar...det ligger flera lager av känslor och oförmedlade upplevelser....jag känner och jag njuter av ditt sätt att skriva!
2012-05-19

  Anya VIP
En gripande historia med flera bottnar och djup.
2012-05-19

    ej medlem längre
jag gillar denna-den har fler bottnar. Tack för fin läsning Sessan!
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP