Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In Utero





nu ville jag måla

den där målningen - jävla färdig

månig målning

nej, inte alls nån måne

bara en jävla målning

av ett organ

längst ner

utero











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-19 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart...stort leende!
2012-05-19

    ADI Nehlin
bra...tyckte om
2012-05-19

    ej medlem längre
livmodern-
NIrvana spelade in en cd som hette "In Utero"

jag förstår att du målar/ det här blev en konstig kommentar.
men jag gillar din drive----
2012-05-19

  Larz Gustafsson VIP
Vad är utero?
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP