Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ser då färgerna ut


Varifrån kommer natten
från början, det där mörkret
som långsamt skuggar dagen
skyndar iväg solen, formar skuggorna
vid skymningen. Vad består natten av, dimmor
av människosömn och massornas glömska,
är det ett annat liv som råder som är svår att uppfatta
är det en annan värld, hur ser då färgerna ut där
var är natten på väg?





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-20 01:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna vill man gärna läsa en fortsättning på. bravo.
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP