Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kastar jag mig utför

Varför kastar jag mig utför

när jag äntligen lyckats ta mig upp?




Fri vers (Fri form) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-05-20 05:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En bra fråga. Men människan kanske är sådan.
2012-05-25

  filosofian
Det är väl det som är livet, att bara kasta sig rakt ut! Bara våga om och om igen! Det enkla och bekväma blir lätt trist och vi utmanar oss igen, och igen, och igen. Men man kan lätt fråga sig varför?
2012-05-25

  Robert Jonsson VIP
Enkelt, fyllt med innehåll..bra
2012-05-25

  bittemi VIP
Känner igen tankegången!
2012-05-25

  Ljusletaren
Livet i en kovändning ;.)
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-20

  MaTao
Jag brukar alltid fundera över samma sak.
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP