Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
får jag läsa högt din dikt


du bär en skatt



jag läser om ditt liv

dina tankar

möter mina

du är inte heller ensam


fatta det..








Fri vers av Pirjo VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-20 23:16



Bookmark and Share


    maija tuori
Precis så är det .
2012-05-30

  ResenärGenomLivet VIP
Du har så rätt. Tack för det.
2012-05-25

  "Milou"
Tack, behövde höra det
2012-05-25

  Robert Jonsson VIP
man är aldrig ensam, det bara känns så....
2012-05-25

  mickech
bra sagt
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP