Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet intill


Där du och jag aldrig bottnade,
fast vi sam tills havet bröts

Där du och jag aldrig fick luft,
fast vi flög tills vingarna brast

Där du och jag aldrig möttes,
fast vi delade läpparnas fukt

Där du och jag aldrig hördes,
fast vi ropade så väggarna skalv

Där levde hoppet,
i rummet intill.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-20 23:19



Bookmark and Share


  alvan
Känns starkt. Mycket bra flyt och valda ord!
2012-05-21

    ej medlem längre
En text som säger så mycket mer än orden...den stannar kvar i känslorna.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP