Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Segla på ett moln




surrealistiska bilder
de har målat svansar på sjökor

jag dånar under åskan
hatar den som försmår

förlitar mig på morgonens dagg



visslar likt överman
när du fallit överbord

jag rustar för nya vinster
kommer att vinna detta segel

det är en elvatummare
vågornas chans



springande rosaoranga toner
måla du man

sätt den där verkligheten på canvas

tala sedan om att den är sann
för pöbeln










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-21 07:21



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Väldigt snyggt!
2012-05-22

    ej medlem längre
Wow.
Starka ord som skakar om.
Snyggt fångat.
2012-05-21

    ej medlem längre
/sätt den där verkligheten på canvas tala sedan om att den är sann för pöbeln/ Åh, så snyggt du... går inte att missta sig på.
2012-05-21

    ej medlem längre
Pöbeln gillar....
2012-05-21

  Niclas Petersson VIP
Snyggt. Obehagligt. Bra.
Gillar.
2012-05-21

    Max Poisé
Utmanande P!
2012-05-21

    ej medlem längre
yes! stark seglats..
2012-05-21

    ej medlem längre
Bra! Stark,levandeallvar.......
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP