Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsnamn till en dåres sista dans

det hänger ett vibrerande vatten i dina ögon
värmen stiger som röken från en eldtunna
när vattnet förångas och försvinner
ser du liv
du ser avslut skarpare än vit kristall
du ser även in i spökets frostiga ögon
vätskenivån är återställd
släck alla bränder du föraktar
släck dom ordentligt
annars ligger dom och pyr i jordskorpan
för att sedan väcka dig i skadeglädjens tecken
och bränna enda in i den själ du satte ett pris på




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 292 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-21 09:59



Bookmark and Share


  miramin
ryser...
mycket bra min vän
2012-05-21

  J.L.O.
Bra..
2012-05-21

  LenaJohansson VIP
som en film i början..mkt bra
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling