Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stödstrumpor



stödstrumpor
apodorm - det lugnar mig
men förstår inte principen
stöd-strumpor

ska vara bra til allt
från ångest till depression
från trötta ben - blocirkulation

så, så
kanske trär jag den strumpan över huvudet ett tag










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-21 18:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här blev jag glad av....vilken härlig humor!
2012-05-21

  Ljusletaren
Ha, ha, den var bra :-)
Tänk om det vore så enkelt ;.)
Bra ordat/ kram
2012-05-21

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det är vansinne med stödstrumpor, knä, byxa eller lår. Dyra och ingen storlek passar och man får allergi från resåren, jag håller med vi drar på huvudet till den som tillverkar stödstrumpor.
Diana.
2012-05-21

    ej medlem längre
ClearCut.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP