Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se, hon rör ju på sig




se
det är ljust

jag fladdrar dröm
de där blomskotten

rosa, rosa, rosa
lyser de klockan fem


fönstret är stängt
saker belamrar

dammet upprör
allergin skakar


det är jordbävning i californien
1906

michelinmannen tuggar och gnisslar
drömmer

en varg är en skugga
mor förstärker mitt skrik


en del ligger i gräset

som gungfly
joggar jag

när jag tränar


liv












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-21 18:05



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
idérik och, tror jag, insiktsfull text!
2012-05-21

    ej medlem längre
En härlig text...som en frisk fläkt!
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP