Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv, ska byggas av musiken




musiken
förför mig

jag är förlorad
i musiken

den berör mig

jag blir stjärna
jag blir superstar

jag blir multimiljardäriskt nära

här



















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-21 18:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fin hyllning till musiken.
2012-05-21

    ADI Nehlin
kan glädja mycket..precis som din text
2012-05-21

    ej medlem längre
Jag får lust att dansa till dina ord...
2012-05-21

    Max Poisé
Precis! Det är känslan vi söker och får med musiken...
och lyriken!
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP