Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-cash, sa hon och gav mig ett kuvert med 50 dollar .


petty





ja, du jag är så trött
det är värre

talar
missar

orden

nästan hjärtat brista
en lista
sovrutiner

och

tangentbordsdrömmar
poesi i vakna natten

det som aldrig aldrig skrivs

aldrig

aldrig

skrivs



det var en man som frågade
då, precis, föll jag av stolen

en pöl

på golvet i glömska

glömska

glömska

glömska



jag kan ännu äta magnum
gillar stora maskiner tryckerier
bultar


hjärtat











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-21 19:01



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
den här tog! Slutet är brutalt!
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP