Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom alla, bakom allt

jag är en blomma som vill slå ut.
om ni bara lät mig göra det.
men nu är jag fortfarande en knopp, som vill slå ut.
likadan som förut, har stannat i blomstringen.
alla andra lämnar mig bakom sig.
de är numera vackra blommor,
jag är likadan fortfarande.
kan inte komma vidare.
lämna mig inte kvar här.
jag orkar inte mera, vara bakom allt och bakom alla.
vill inte bli sedd som jag blir sedd,
vill bli sedd som jag egentligen är.
vill bli sedd som den jag vill vara.
jag är en blomma som vill slå ut.




Fri vers av Konstanzia
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-25 20:45



Bookmark and Share


  Irkali
Jag känner igen känslan du beskriver
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia