Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

balans

Allt

är i förändring

rör sig i riktning

mot Gud


Timme efter timme

sitter jag i förhoppningen

att få se lavendeln växa

den måste växa

varje gång

jag vänder ryggen till


Det enkla är föraktat

förväxlas

med billigt


Egentligen

borde jag

göra mig av med en sak

varje gång

jag skaffar något

ta bort ett ord

för varje jag skriver

det är ju balans

jag strävar efter


Är en kniv haram?

En tv?

Eller ett piano




Alltid avsikten

jag må vara okunnig

men mitt hjärta

är på väg åt rätt håll



Den dagen

poesin

förbjuds

är hela umman

på väg bort

från sin kärna

vi blir tomma skal

vad vore själva koranen

utan rytmen?


Gud har inte bakbunda händer

han är ständigt delaktig

efter varje bön

blir mitt hjärta

lite lite

renare


Det onda

har också en mening


allt är skapat

med en motsats

varje dag

varje sekund

gör du ett val

rätt eller fel

det farliga

är att aldrig stanna upp

och lyssna på

vad hjärtat säger


nu

ska jag radera

en av mina texter






Fri vers av Ali D VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-21 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP