Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att mista sin far kan få många skiftningar .......


Vilse i sorgen


I takt med tidens
gång

finns inga tecken
på läkning i min
sorg....

tvärtom lyser den
på mig!

som det vore klokt
att följa med i dess
skiftningar

för mörkret tynger
ändå

både i kropp och i
mitt sätt att vara....

ibland blir minnena
så många
att de flockas
i mitt huvud!

då tröttar sorgen

min far verkar
se mig ändå

och ger mig den
vila jag behöver

I sin himmel
och inom mig

är han precis
som när han levde

och ännu mer!





Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 478 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-21 21:24



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Fina men tunga rader om sorg
att släppa taget men hålla fast att låta sej bli helt
och fullt i dwt svåra i ett avsked låta sej värna det som var och lever inom för evigt
2012-05-23

  Fredrik P. VIP
Känner igen mig här,
min far gick bort 1996,
90 år gammal,
men lever dagligen i
mina tankar och känslor.
2012-05-21

    ej medlem längre
Otroligt vacker!!!

Och du har så rätt, visst är han med dig...
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg