Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken fri

Utan att vara någon stor tänkare
exploaterar jag gärna min hjärna

Ett svindlande rus uppnås
just genom frågandet
om vem som finns
innanför rustningen
bakom utrustningen

Man får vara politiskt inkorrekt
och inte alls massmedialt perfekt
i sin egen lilla hjärna
Tack för det!

Man kan med fördel spekulera
över meningen med verkligheten
och lösligheten i meningslösheten









Fri vers av Anita Hanssen
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-06 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen