Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är




Jag är skuggan av den jag var- men också ansiktet av framtiden




Fri vers av Undine
Läst 228 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-22 09:28



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Bra--så är det ju
2012-05-27

  filosofian
Sant.
2012-05-27

    ej medlem längre
Levande Liv...
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine