Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovefree





tänker mig utopi
du levererar ingenting
försändelsen uteblir

tänker, måla en utflykt
du svarar ej
jag saknar dig


ditt jävla svin










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-22 10:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som i kokong
men inte vet varför
som ett egos
önskanlängtan
2012-05-27

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Kraftfull och fångande. =) Bra. =)
2012-05-24

    ej medlem längre
Kaxigt och uppkäftigt...härligt!
2012-05-22

  Baystream
kort och koncist - men rakt på sak.
2012-05-22

  Dufvenberg
Utrycksfullt, uppkäftigt och frustrerande. .

Gillas. I dess korthet.

Utropstecken!
2012-05-22

    ej medlem längre
BRA!
2012-05-22

    ej medlem längre
i det motsägelsefulla, vilar anden. kort å bra.. *
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP