Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt som aldrig blev


Böjer mig sakta ned
och letar efter ditt stöd,
morgonen följer ditt avsked
bakom en sol utan glöd.

Känner redan tyngden av saknad
i en sång som vinden drev,
där ingen bryr sig vem som vaknar
efter en natt som aldrig blev.

Jag strävar mot förlåten
men frågan är om den blir sagd,
kanske närheten till gråten
kan driva smärtan som är lagd.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-22 21:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En smärta i orden och ett vemod mellan raderna. Jag njuter av läsningen.
2012-05-23

  alvan
Den här känns och du skriver mycket bra. Texten flyter och orden berör rad för rad. Mycket snyggt!
Starkt och ack så tyngt...
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP